dissabte, 24 de novembre del 2007

Detinguts a Sevilla dos estudiants que van obligar una companya a realitzar una fel·lació

SEVILLA
Dos menors d'edat, estudiants d'un institut sevillà, han estat detinguts per obligar una companya a fer-li una fel·lació a un d'ells mentre l'altre ho gravava amb el mòbil. Les imatges van ser difoses després entre la resta d'alumnes del centre.Encara que els fets van tenir lloc al juliol, han estat denunciats ara, quan els professors han conegut l'existència d'aquesta gravació i n'han informat els pares, segons ha explicat la Prefectura Superior de Policia d'Andalusia. La víctima, menor d'edat com els agressors, ha confirmat els fets. Entrega de la gravació a la policiaLa Policia ha citat la jove i altres nois de l'institut per recollir dades i que els proporcionessin una còpia de la gravació, i gràcies a això s'ha constatat l'existència de l'abús.Els dos menors d'edat detinguts no tenen antecedents i van entregar voluntàriament als agents el telèfon mòbil amb què suposadament es van gravar les imatges.Després de prestar declaració han estat posats en llibertat amb càrrecs acusats de dos delictes d'agressió sexual i contra la intimitat.

2 comentaris:

educacio_infantil ha dit...

La veritat quan veig aquestes noticies,relacionades amb abusos entre companys de classe amb possa de mala llet.No entenc com es pot arribar aquestes situacions tan extremes. Aquesta tracte de una fel.lació a una companya i fa dos semanas de una pallisa a un company.Cada cop mes a les escoles s'esta vivint las mateixes situacions,com si fos lo mes normal del món.Tindriem que reflexiona sobre aquestes questions, pero lo mes important seria fer algú, perque aixo cada cop passa mes.Els adults tindrian que donar-li mes importancia ja que afecta a la vida i el desenvolupament dels seus fills o dels seus alumnes,els pot crear un traume o que entrin a una depressió i no vulguin tornar al colegi perque per ells es com un malson.

Eva Cabrera

Ruth Manjon ha dit...

Ruth Manjon
La veritat es que es lamentable que aquestes coses passin. Cada cop son mes els abusos y cada cop son gent mes jove els que els realitza.
Hauríem de fer alguna cosa per evitar aquests tipus d'abusos però el que ??, la veritat no ho se, l’únic que se m'acudeix es que des de ven petits els ensenyem a ser bons ciutadans i a respectar els drets dels altres. Haurem de treballar molt i molt dur per aconseguir-ho