diumenge, 9 de desembre del 2007

TELETON 2007

HOLA!
Volia compartir amb vosaltres el que vaig veure ahir per la tele que em va agradar molt.
Van retransmitir la gala de teleton de Mèxic per primera vegada a Espanya. Aquesta gala ho fan desde fa 10 anys i consisteix en ajudar als infants discapacitats del pais amb la donació de diners, amb la col·laboració de molts artistes. Amb aquests diners han pogut construir centres de rehabilitació per aquests infants que pateixen disminucions físiques de naixement o que han tingut accidents i han quedat disminuits.Aquests centres s'anomenen CRIT(centres de rehabilitació infantil teleton).Gràcies a aquesta gala molt centres han pogut ajudar a diverses famílies, donant-li la felicitat a aquests nens que s'ho mereixen i que tenen el dret de rebre aquesta ajuda per poder desenvolupar-se i viure com tots nosaltres.
Tot i que em va agradar i que el sistema de recaudar diners està bè, crec que no només s'ha de fer en època de festes nadalenques sinò tot l'any.
Aqui us adjunto una pàgina on surt que ès el teleton , els seus objectius i els centres crit. I tambè un videoclip on van participar els nens dels centres.
http://www.teleton.org.mx/
http://www.youtube.com/watch?v=jzddU9DZqyU&feature=related