diumenge, 2 de desembre del 2007

Hola! acabo d'estrenar-me al bloc i no sé si utilitzo el canal indicat per fer un comentari, que no és referent a cap noticia de les que n'hi han incloses,però no he trobat una altra manera de fer-ho.Per la reflexió general.-més de 300.000 nens soldats combaten per tot el mon.-més d'un mil.lió treballen en les fàbriques de mahons de India.-molts infants de llatinoamérica són utilitzats(aprofitant les seves dimenssions)per introduir-los als estrets túnels de les mines d'or de la selva boliviana.-Al voltant de 100.000 nenes exerceixen la prostitució en Filipines,els intermediaris es queden amb el 80%de les ganàncies i ofereixen sexe amb nenes de 8 i 9 anys.Alguns d'aquest els que tinguin més sort seràn rescatats i dirigits als pocs centres d'acolliment que n'hi han als seus paisos.Alguna cosa no estem fent be!!!

1 comentari:

Raquel Pérez Giráldez ha dit...

Aquesta conclusió que l'Angela ha possat hem sembla molt adeqüada ja que alguna cosa de les que fem no està funcionant com nosaltres volem.
Crec que tots aquets drets de la convenció dels drets del infants, són una de les coses a què més importància puc donar en aquesta vida. Crec que tothom quan és un infant té dret a tenir tots els drets de la convenció, per el simple fet de ser un infant.
Tots aquets nens soldats, nens i nenes que són protituïts,...es deuríen de pendre mesures per acabar amb tot aquest incumpliment de drets.
Però com hem estudiat, no es pot assegurar aquest compliment de drets a tots els Estats Pacte ja que ningú realitza les devides inspeccions i tothom fa la vista grossa. També és difícil el compliment d'aquets drets ja que els països subdesenvolupats on succeeixen aquets fets no tenen ajut o més ben dit, els països rics no els hi ajuden ja que aquestes ajudes econòmiques no els hi interesa fer-les a ningú.
Així que com sempre, tots miren cap un altre costat sense pensar ni reaccionar cap als fets observables.