dilluns, 12 de novembre del 2007

Com s'avaluarà la participació en aquest bloc

Bé, com ja hem comentat a l'aula, l'avaluació d'aquesta activitat presentava algunes incògnites per a vosaltres. Per tal d'orientar-vos i que pugueu treure una mooooooooooolt bona nota, us mostro seguidament una relació dels objectius de l'activitat i els criteris d'avaluació que seguiré:

Objectius de l'activitat:
  • Fomentar la reflexió crítica sobre la realitat que ens envolta, ja sigui a nivel global com local pel que fa als drets dels infants
  • Donar cabuda a la participació de tot l'alumnat de classe
  • Proporcionar eines que facilitin l'intercanvi d'informació i opinió
  • Donar a conèixer al món les nostres reflexions sobre el tema

Avaluació:

  1. L'interès i el seguiment de l'activitat: Una intervenció puntual serà benvinguda, però l'avaluació positiva vindrà donada per la lectura periòdica de les aportacions de les companyes i l'aportació d'alguna petita reflexió al respecte. Les persones que vagin fent aquest seguiment, ja sigui aportant notícies, enllaços, vídeos, etc, com comentaris tindràn 4 punts sobre 10 que puntua l'activitat.
  2. La recerca de recursos que ens poden ser útils en el nostre dia a dia com a educadores. A la xarxa hi ha molts materials que podem fer servir a l'aula o que podem emprar per formar-nos. Aportant aquestes eines al grup podem ampliar la nostra formació, i per tant es valorarà amb 4 punts sobre 10.
  3. La qualitat de les intervencions. Totes les intervencions són vàlides sempre que estiguin dins de la correcció i el respecte. Però les reflexions acurades que relacionin els continguts treballats a l'aula amb les aportacions tindràn una avaluació positiva de 2 punts sobre 10.